Hotel Academy

Academy Hotel***

Bucura-te de mare si activitatile din Venus la Academy Hotel!

Despre noi

Academy Hotel *** situat in statiunea Venus la 50 metri de plaja, ofera oaspetilor o ambianta placuta si asigura momente speciale, unice in timpul vacantelor estivale.

Practicam  servicii specifice unui hotel de 3 *, locatia dispune de 3 apartamente, 3 camere de lux si 119 camere duble matrimoniale si twin.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat /clima, birou, minibar, tv lcd, acces gratuit la internet, wi-fi in intreaga proprietate, balcon, mai putin camerele de la parter, baile sunt renovate integral, camerele sunt cu vedere partiala catre mare sau cu vedere la gradina interioara .

 Academy Hotel *** dispune de teren de sport multifunctional  pentru tenis, baschet, volei, fotbal, handbal  iar pentru practicantii artelor martiale terenul dojo.

Ati venit cu automobilul in vacanta ?

La Academy Hotel***  parcarea este gratuita, autovehiculul este in perfecta siguranta .

Tie iti ramane doar sa te bucuri de sederea la noi!

Oaspetii se pot relaxa in zona balansoarelor. Receptia este deschisa nonstop.

In imediata vecinatate se gasesc restaurantele: Musafir, Larisa, Satul Pescaresc, Carul cu Scoici, La Foisoare, Venusian, Esplanada.

Fata de Academy Hotel ***, Aeroportul Kogalniceanu se afla la cca 65 km, orasul Constanta la cca 4o km, Mangalia la 5 km iar Neptun este la 3 km.

Aceasta proprietate este de bine cotata pentru locatia sa excelenta in Venus si pentru ca intr-adevar ne pasa de dumneavoastra, va punem la dispozitie personal calificat si extrem  de amabil .

Clientii i-au acordat un scor mai mare decat altor proprietati din zona.

Cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie, am primit scorul 8,3.

Va asteptam cu drag si consideratie!

terasa cu balansoare
terasa cu balansoare
wi-fi
wi-fi
parc
parc
parcare
parcare
teren de sport
teren de sport
loc de joaca
loc de joaca
booked.net

activitati

Stagii si cantonamente sportive
Stagii si cantonamente sportive

In fiecare an suntem deschisi sportivilor care se pregatesc pentru competitii sau vor sa creeze spiritul de echipa.

Aveti alaturi cateva din pozele sportivilor care ne-au calcat pragul.  

De asemenea terenul de sport pe care-l gasiti la noi ofera un spatiu acestora pentru a se pregati si a-si face incalzirea.

Daca doriti sa veniti cu echipa la noi mai jos aveti un formular pentru a cere o oferta personalizata.

Completarea formularului de rezervari nu garanteaza disponibilitatea in perioada mentionata - de aceea va invitam sa asteptati confirmarea rezervarii dumneavoastra din partea proprietarilor prin email sau prin telefon. Va multumim!

Pachete de oferte pentru turisti
Pachete de oferte pentru turisti

Academy Hotel isi deschide portile turistilor in fiecare an incepand cu data de 1 MAI pana pe 1 OCTOMBRIE.

Anul acesta avem:

  • Oferta - 10% pentru grupuri, din tariful de receptie pentru minim 20 persoane, 5 zile.
  • 10% reducere pentru camerele de la parter pentru ca nu au balcon.

camere

Camera dubla twin

Camera dubla twin

camera facilitati
Camerele duble twin sunt situate pe parter , etajul 2 si 3 ,suprafata utila este de 20 mp.la cele din parter , iar cele de la etaj au si balcon generos , cu vedere la gradina si la mare . Iar pentru o experienta inedita in balcon la etajul 2 si 3 poti vedea rasaritul si apusul in liniste !
Camera dubla matrimoniala

Camera dubla matrimoniala

camera facilitati
Daca iti doresti sa fii trezit dimineata de razele soarelui si de sunetul marii ,aceste camere sunt pentru tine ! Camerele matrimoniale au vedere spre gradina si partial mare .Camerele sunt dispuse pe etajul 1, 2, 3, au o suprafata utila de 25 mp. Iti oferim tot ce ai nevoie pentru a te relaxa !
Camera dubla cu pat suplimentar

Camera dubla cu pat suplimentar

camera facilitati
Camerele sunt cu vedere la gradina, au un pat dublu si un pat suplimentar .Camerele sunt dispuse pe etajul 1 ,2 ,3 si parter ,suprafata utila este de 25 mp ,iar cele de la etaj au si balcon .Camere perfecte pentru tine si prietenii tai !
Apartamente

Apartamente

camera facilitati
Pentru a profita la maxim de experienta traita la Academy Hotel*** iti propunem un apartament cu vedere spre gradina si partial catre mare . Compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila ,o suprafata utila de 50 mp si balcon doar pentru tine si familia ta .Aici vei avea dimineti magnifice !
Camera matrimoniala lux

Camera matrimoniala lux

camera facilitati
Daca vii cu familia ta in vacanta ,camera matrimoniala de lux este pentru voi .Un ansamblu compus din camera cu canapea extensibila , dormitor cu pat matrimonial .balconul cu vedere la gradina iti va face sederea mai placuta ! Ce ti ai putea dori mai mult ?

Testimoniale

Placut, aproape de plaja, personal foarte amabil, o gazda exceptionala pe care o recomand tuturor datorita personalului profesionist al unitatii, al serviciilor oferite de aceasta, curateniei, confortului camerelor, intr-un raport calitate-pret.

by Sorina

Aproape de plaja, puncte de interes, personal amabil, curte cu umbra, parcare ok,mese cu balansoare in fata hotelului pentru relaxare, pozitie bună, camera destul de spatioasă, balcon mare, internet, camere de supraveghere pe holuri si receptie.

by Gigi

Este exact ceea ce am cautat si am si gasit : cazare la pret decent, curatenie zilnica chiar daca pleci tarziu din camera, loc de joaca pentru copii si amabilitatea personalului – am stat 11 zile(10nopti, am mai prelungit) Super aproape de plaja .

by Mihaela Toma

Galerie

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: